Hu’Hei! Korr det går!

Da har man vært ute i sola og 3 meter snø!

Det hele startet hjemme hvor matmor, matfar og Bestemor-Tove begynte å måke sne ett sted man normalt ikke måker… Nemmelig på baksiden av huset, midt på plenen.. Der laget de seg “sofa” og koppholdere før de satte seg ned å nøyt det lille vi har med sol her i nord-norge. Så kom Gamle-Tante Ragnhild, Frode og Alexander innom og de ville ikke sitte å sole seg (bor jo sør-på så de har mye sol) så da tok matfar på meg selen og så gikk turen til Folkeparken.

Der var det kjempe mye folk. Noen på sånne planker som de kaller “ski” og noen til fots. Vi startet med å gå inn lysløypa og så skjærte vi over til grunnvannet. Der var det ikke så mye folk, men fikk alikevell møtt på noen andre firbeinte.

Alexander og Frode hadde med seg sånne bitter små “ski” – MINI SKI – og selvsagt fikk dem en idè om at jeg kunne dra dem hit og dit.. Hallo!! Jeg er jo sofagris!

Men siden jeg nå da er husky kan jeg jo ikke ødelegge ryktet vårt..

 

Det var kjempe morsomt!

Bestemor-Tove og Gamle-Tante Ragnhild nøyt sol og stillhet og planla neste utflukt mens jeg sleit.

2012-04-08 16.03.29

Så nå sover jeg snart under databordet og kommer nok til å få mareritt om å dra noen på ski…

 

Fortsatt god påske!

VOFF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook