YO!

yo

Endelig er det sommer!!

Vel kanskje ikke akkurat her, men en plass i verden er det sommer. Vi har fått vår i marka og gresset blir bare grønnere og grønnere for hver uke som går.

Fortiden så elsker jeg å være ute. Innetid er veldig kjedelig for ute kan jeg grave og drive herverk i blomsterbedd og på plenen. Vet at jeg ikke for lovt, men når dem ikke ser så kan dem vel ikke vite at det er jeg som har gjort det?

Når jeg ikke graver så liker jeg å nyte stillheten og bare se utover nabolandskapet.

07_04_2011  1457  100  EOS 550DInne i stova så har jeg funnet meg tilrette i sofaen.. Matfar er ikke noe særlig begeistret og mener at føtter – det har man på gulvet. Men det er jo sååå godt å ligge der

sofaenOg så får jeg jo så mye kos av matmor 🙂

Så til neste gang.. Voff Voff 

kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook